«

»

Apr 18

Am I Dying ??? #2

Hari ni aku tak tahan sgt. Kul belum lg pukul 1pm, badan aku dh start rasa seram sejuk. So, aku terus keluar (kul 1pm=lunch) gi klinik panel (pan-medic) naik motor cabuk aku tu. Masuk je pan-medic tu, mak ai… penuh la plak patient. Mati kesejukan ler aku kali ni. Tapi nk wat mcm mana, kena tunggu jugak laaa. Ada ler sejam setengah aku tunggu, sampai tertido-tido aku kat kerusi tu. Kepala pun dh rasa pening. Bila sampai turn aku, nasib aku baik sbb kena dengan doktor pakar (pompuan cina).

Doctor: Hello… yess, sakit apa?
Aku: I got high fever since 3 weeks ago, but only at evening to night.
Doctor: Really? let check your body temperature 1st…. OOO 39 degree. Thats really high. Do you take any medicine ?
Aku: Yes.. only Panadol. Almost everyday. This is 1st time since 3 weeks I come to see a doctor.
Doctor: Let I check your abdomen. I hope nothing serious….

after check

Doctor: Your abdomen normal. Your throat also looks OK.
Aku: Doc, why I only got fever start at evening until middle of night?
Doctor: I hate to say, but since you ask me, I need to answer. Its happen due to nature of our antibody to be weaker at afternoon. Usually fever happen due to viral infection. However, normal viral infection should be settle in less than 1 week. So, this is not normal anymore. Anything else than viral infection really BAD.
Aku: Examples ?
Doctor: Maybe blood cancer or hepatitis or other thing that really bad. We need to do more test to confirm this. Lets hope this is viral infection. I give you MC for 2 days. You eat medicine, rest properly and don’t work for home. If  fever pattern still not settle down, comeback here and I’ll refer you to the specialist

Mak oooi… blood cancer ? hepatitis ? gilo apo. Biar betul doktor ni. Nasib baik dia ni pakar. Kalau doktor biasa, aku mesti tak percaya langsung. Betul-betul serious ke ni ? Tapi muka doktor tadi memang nampak cuak je. Takper laa, lagi 2 hari aku tahu laa keputusannya. Jauh di sudut hati aku, aku rasa ni viral infection je… :)

Comments

  1. Aza says:

    jgn pk bukan2..insyaallah takde pape..=)