«

»

Aug 02

How My Personality Change After 2 Years

2 tahun lalu, aku ada amik personality test kat Yahoo (tengok entry aku kat 25 Ogos 2005). Tapi masa tu, aku belum kahwin lg. Lagi pun aku baru je kerja. Skrg aku sudah kahwin, dah ada anak, dan dah agak lama kerja. Aku rasa hidup aku dah banyak berubah. "Value" kat company pun banyak menyerap masuk ke dalam sanubari aku. Adakah semua ini akan membuatkan personaliti aku berubah ? Jadi, hari ini aku buat sekali lagi personaliti test dan terbukti…
..
..
..
..
AKU MASIH TAK BERUBAH  :) .

* Lihat entry aku pada 25 Ogos 2005 untuk penerangan yang terperinci

Your Personality Type:
Idealist


Opening the world to new possibilities

The
Idealist’s life mission is making the world a better place. They care
about big ideas and issues as well as the lives of people around them.
In many ways, they’re ideal friends and co-workers who inspire others
to pursue their dreams

Your Love Style:
Sensible


You’re looking to fall in love with a lifetime companion—someone who’ll share the good times and the bad.

A
Sensible lover wants a lifetime companion, through good times and bad.
They don’t expect love at first sight. Liking and respecting someone is
a good start, and as comfort and closeness grow, love can emerge


P/S: Hu hu hu… sebenornya tadi aku spend dekat 1 jam taip new entry untuk blog ni. Bila tekan submit je, server error lak. Abis semua entry aku. Kecewa betul. Sebab malas nak taip balik, aku buat personality test. Saje buat pengubat hati yang lara.